De Reus Aanhangwagens & Techniek

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN OF HUREN IN NIEUWERKERK

De Reus Aanhangwagens heeft voor elk soort transport de juiste oplossing. Zo kunt u bij ons in Nieuwerkerk (Zeeland) een nieuwe of tweedehands aanhangwagen kopen, of voor een korte of lange termijn huren. Al onze aanhangwagens zijn veilig en van de hoogste kwaliteit. Voor de regio Schouwen-Duiveland is De Reus namelijk de enige dealer van HAPERT; daarom kunt u bij ons ook een aanhanger van dit topmerk kopen of huren.

In ons assortiment vindt u dan ook aanhangers voor de meest uiteenlopende transportdoelen: u koopt of huurt bij ons diverse soorten open en gesloten aanhangwagens, maar ook paardentrailers en boottrailers. Vanuit onze werkplaats in Nieuwerkerk kunnen wij daarnaast al het nodige onderhoud en reparaties snel en professioneel uitvoeren.

ONDERHOUD EN INSPECTIE AAN UW AANHANGER

Wanneer u een aanhanger gaat kopen of of huren, dan wilt u dat deze betrouwbaar en degelijk is. De Reus is een door BOVAG gecertificeerd aanhangwagenbedrijf: dat betekent dat wij zowel uw als onze aanhangwagens uitgebreid inspecteren, onderhouden en keuren. Daarom zijn de aanhangers van De Reus altijd de juiste keuze. Daarnaast bieden wij voor ieder transport de juiste oplossing: bij ons in Nieuwerkerk kunt u namelijk ook een maatwerk aanhangwagen van HAPERT kopen, die volledig aan het doel van uw transport is aangepast.

REPARATIE VAN AANHANGWAGENS IN ZEELAND

De Reus Aanhangwagens voert zowel kleine als grote defecten aan uw aanhangwagen snel en efficiënt uit. Dit doen we vanuit onze moderne werkplaats in Nieuwerkerk en voor al onze klanten uit de regio Zeeland. Ook verhelpen wij alle denkbare schade aan uw aanhanger en voeren wij gericht en gespecialiseerd onderhoud uit. Met ons deskundige team van monteurs en ons uitgebreide magazijn maken we het mogelijk dat u snel weer met uw aanhangwagen de weg op kunt.

DÉHAPERT DEALER VAN SCHOUWEN-DUIVELAND

Voor de regio Schouwen-Duiveland is de Reus dé Official Dealer van HAPERT aanhangwagens. HAPERT is een van de meest bekende merken op de markt voor aanhangers tot 3500 kg. De Reus werkt graag met aanhangwagens van HAPERT, omdat deze daarnaast bekend staan om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid. Daarom kunt u bij ons in Nieuwerkerk elke aanhangwagen van HAPERT kopen of huren, die voor elk project en iedere klus inzetbaar zijn.