De Reus Aanhangwagens & Techniek
Uw keuze:

Boottrailers

Toon als:

Boottrailers

Vanclaes boottrailers

Wie is Vanclaes B.V.?

Wij zijn de ontwikkelaar, merknaamhouder en producent van de Vanclaes RVS boottrailers en Vanclaes Marina Equipment. Vanclaes produceert al haar producten zelf in Alphen aan den Rijn en levert die uitsluitend via een zorgvuldig geselecteerd dealer/partner netwerk aan consumenten in heel Europa. Aan het roer staat ondernemer en product ontwikkelaar Stian Duijvelaar. Vanclaes is bijzonder vanwege het gebruik van roestvast staal in haar producten en de opvallende uiterst functionele designs. Vanclaes biedt naast de industriële producten voor de jachthaven markt veruit het breedste programma boottrailers in de Europese markt en is daarmee een zeer geschikte partner voor watersportbedrijven, gespecialiseerd in de verkoop van zowel kleinere boten als grotere jachten. Uiteraard speelt de prijs een belangrijk rol en mede daarom heeft Vanclaes voor iedere portemonnee een passende, kwalitatief hoogstaande oplossing. Vanclaes is snel, betaalbaar en kwalitatief de absolute top.

Hoe doet Vanclaes dat allemaal?

Snel, betaalbaar en toch kwalitatief hoogstaand presteren is top sport en niet zomaar voor ieder bedrijf weggelegd. Er wordt bij Vanclaes dan ook veel aandacht besteed aan de productie van de diverse producten. Vanclaes bouwt veelal modulair en heeft de gehele onderdelen productie en de order gestuurde assemblage zelf in de hand. Dit geeft een enorme flexibiliteit en stelt Vanclaes in staat om ondanks het gebruik van uitsluitend top kwaliteit inkoopdelen en basismaterialen zoals RVS en KTL/Poedercoating, toch prijsbewust te kunnen leveren. Echter Vanclaes weet heel goed dat het de mensen zijn die het doen. En daarom stellen wij graag het Vanclaes team aan u voor.

De mensen achter Vanclaes

Details en opties

Kalf trailers

  Kalf trailers heeft 6 series trailers ontwikkeld, die als basis dienen en uit te breiden zijn met pakketten, oplopend van licht ongeremd tot zwaar geremd t.w.:

  • D-serie ongeremd 600kg
  • L-serie ongeremd 650/750kg 
  • R-serie ongeremd 750kg en geremd 1100/1300kg
  • M-serie geremd enkelasser 1300/1500/1800kg en tandemasser 2000/2500kg
  • S-serie geremd tandemasser 2700/3000/3500kg
  • Z-serie geremd tandemasser 2,5m breed

  Deze trailers zijn zeer hoogwaardig afgewerkt door lasergesneden onderdelen en er is een grote variatie in de lengtematen en breedte maten.

  Voor elk type boot hebben wij een passend pakket hierbij, zoals bv:

  kielboot pakket, sloep/vlet pakket, ski-schroefas pakket, open zeilbootpakket, waterscooter pakket enz.

  Verder zijn de trailers leverbaar met planken, polyurethaan rollen of Easy Rol pakket.

  Voor alle extra's, die op onze complete en luxe trailers zitten, kijkt u op blad 1 van de prijslijst.  Alle extra's van onze Basic Lijn trailers vindt u ook op blad 1 van deze prijslijst. Op deze manier kunt u de trailers goed vergelijken.

  Details en opties

  Pega

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur, waar de PEGA boottrailer om bekend staat. Vanzelfsprekend voldoen de PEGA boottrailers aan alle Europese normen en kunnen in alle Europese lidstaten geleverd worden.

  Details en opties