De Reus Aanhangwagens & Techniek

Typen aanhangwagens

AANHANGERS EN TRAILERS VOOR SCHOUWEN-DUIVELAND

De Reus Aanhangwagens beschikt over een uitgebreid assortiment, dat volledig is afgestemd op iedere vorm van transport in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Voor de meest specifieke transportdoelen kunnen wij ook op maat gemaakte aanhangers aanbieden: daarmee bent u ervan verzekerd dat uw aanhangwagen of trailer aan al uw transportwensen voldoet. Komt gerust eens langs bij ons in de showroom in Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland), waar een specialistisch team klaarstaat om u te adviseren over het complete assortiment aanhangwagens en trailers.

OFFICIAL DEALER VAN HAPERT AANHANGWAGENS

De Reus mag zich met trots een Official Dealer van HAPERT noemen. Wij zijn de enige HAPERT dealer van de regio Nieuwerkerk en Schouwen-Duiveland (Zeeland). De aanhangers van HAPERT zijn de sterkste en meest robuuste in hun soort. Dit merk levert ook maatwerkoplossingen. Daarom kunnen wij u altijd de meest geschikte HAPERT aanhangwagen aanbieden, die perfect past bij uw project of vervoersklus.

AZURE - PLATEAUWAGENS EN BAKWAGENS

Bij De Reus vindt u alle AZURE aanhangwagens van HAPERT. Deze modellen met open laadbak zijn voor diverse transportdoeleinden in te zetten. De bakwagens van HAPERT zijn leverbaar met enkelas of dubbelas en in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Binnen de AZURE-serie vindt u ook plateauwagens van AZURE, waarmee u ladingen tot maar liefst 3500 kilogram bruto kunt vervoeren.

COBALT - KIPPERS

De COBALT-modellen van HAPERT staan bekend om hun degelijkheid, functionaliteit en kracht. Deze kipper aanhangwagens zijn in diverse modellen beschikbaar: vanuit onze vestiging in Nieuwerkerk adviseren wij u graag over de best passende kipper aanhanger voor uw transport.

INDIGO - AUTOAMBULANCES EN TRANSPORTERS

In de INDIGO Transporter vindt u een zeer veilige autoambulance, om voertuigen en machines mee te kunnen vervoeren. Deze autoambulances en machinetransporters kunt u bekijken en testen in de showroom van De Reus Aanhangwagens in Nieuwerkerk.

SAPPHIRE - GESLOTEN AANHANGWAGENS

Het SAPPHIRE-model van HAPERT is een gesloten aanhangwagen waarmee uw lading beschermd en veilig op elke gewenste locatie wordt afgeleverd. Deze gesloten aanhangers zijn daarom uitermate geschikt voor het vervoeren van waardevolle goederen.

BASIC - COMPACTE AANHANGERS

De BASIC-serie van HAPERT bestaat uit kleine bakwagens, plateauwagens en bagagewagens. De aanhangers zijn niet alleen compact, maar ook veelzijdig. Dat maakt deze aanhanger ideaal voor kleine ondernemers en consumenten.

PAARDENTRAILERS EN BOOTTRAILERS IN NIEUWERKERK

De Reus Aanhangwagens levert ook uiteenlopende paardentrailers en boottrailers. Bezoek gerust onze vestiging in Nieuwerkerk, waar u samen met onze adviseurs de best passende trailer kunt samenstellen.